startersfunctie.

Maak een vliegende start van jouw carrière met een uitdagende startersfunctie bij Randstad! Als jij klaar bent om de arbeidsmarkt te veroveren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Randstad begrijpen we als geen ander dat het begin van je loopbaan cruciaal is. En dat de overgang van studeren naar werken spannend kan zijn. Daarom bieden we jou een unieke kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Ben jij Hbo- of Wo-afgestudeerd of op zoek naar een werkstage? Lees dan verder.

haal het beste uit jouw startersfunctie

Onze startersfuncties zijn allesbehalve saai en voorspelbaar. Bij Randstad dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Je komt terecht in een energieke omgeving, waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak. En het mooie is: we hebben startersvacatures in allerlei verschillende vakgebieden. Of je nu een creatieve duizendpoot bent, een geboren verkooptalent of een technologische whizzkid, wij hebben veel verschillende banen voor jou. Banen waar je elke dag met een glimlach naartoe gaat. Denk aan intercedent, planner, recruiter of accountspecialist

waarom een startersbaan bij randstad?

Ten eerste is Randstad een internationaal bedrijf met een sterke reputatie en een wereldwijd netwerk. Dit betekent dat je niet alleen kunt groeien in Nederland, maar ook internationale carrièremogelijkheden kunt verkennen. Ten tweede investeren we intensief in jouw talent middels trainingen, workshops en coaching, zodat jij je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt groeien als young professional.

Daarnaast biedt Randstad een positieve en inclusieve werkcultuur, waarin diversiteit wordt gewaardeerd en iedereen gelijke kansen krijgt. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin je je gewaardeerd voelt, jezelf kunt zijn en je stem kunt laten horen. We geloven dat diverse en inclusieve teams essentieel zijn voor innovatie en succes en zodat jij je beste zelf kunt zijn.

stages randstad 

Wil jij een onvergetelijke stage-ervaring? Ontdek de wereld van mogelijkheden bij Randstad! Als toonaangevend HR dienstverlener bieden wij uitdagende en leerzame stageplekken in diverse vakgebieden. Van HR tot marketing en van sales tot IT, bij ons vind je de ideale stage om theorie naar praktijk te brengen. Je wordt begeleid door professionals, krijgt volop ruimte om te groeien en je maakt vanaf de eerste dag direct deel uit van ons team. Wij hebben verschillende stagemogelijkheden voor Hbo- en Wo-studenten tegen een vergoeding van €525,- per maand.

Check hier de beste stages bij Randstad Groep Nederland of lees hier meer over onze verschillende stages. 

traineeship randstad

Ontketen jouw potentieel met het traineeship bij Randstad. Ontdek een wereld vol groeikansen, mentorship en uitdagende projecten. En zet de eerste stappen naar een succesvolle carrière in de snel veranderende wereld van werk. Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operationele rol, als intercedent of recruiter. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies bij IT, als procesmanager of e-commerce specialist.

Meer weten over het traineeship bij Randstad Groep Nederland?Ontdek hier wat je moet weten. Laat je inspireren en meld je aan.

starter vacatures voor jou

Marketing vacature

Javanen, cloud engineers, data scientists. Limited edition nikes zijn makkelijker te vinden. Maar jij ziet deze schaarste juist als een uitdaging, want...

arbeidsvoorwaarden van een starter

€2500 - €2800 bruto per maand

een benefit budget van 12,347% per maand om flexibel te besteden

aandelenregeling en aantrekkelijke bonusstructuur

25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen

ruim opleidingsaanbod, want als jij groeit, groeit Randstad ook

laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding, thuiswerkplek zijn goed geregeld

mogelijkheid om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen of een sabbatical

inspirerende, behulpzame collega’s en managers en een actief intern bedrijfsnetwerk voor events

veelgestelde vragen startersfunctie

De term startersfunctie wordt gebruikt om aan te duiden dat het een baan betreft die kan worden ingevuld door iemand die geen concrete werkervaring heeft en net klaar is met studeren. Een startersfunctie kan ook worden aangeduid met de termen stage, werkstage of traineeship. 

Als je begint aan je eerste baan, oftewel jouw startersfunctie na het afronden van je studie, krijg je meer begeleiding om het vak in de praktijk te leren. Je krijgt vaak een mentor of begeleider die jouw de kneepjes van het vak leert en je neemt actief deel aan trainingen en opleidingen.

Onboarding is de inwerktijd op je nieuwe functie waarbij je als nieuwe medewerker kennis maakt met je werkgever. Tijdens je startersfunctie krijg je ook een uitgebreid inwerkprogramma. Met als doel je snel thuis te laten voelen binnen het bedrijf en te zorgen dat je je functie naar behoren kan uitoefenen.

Het salaris van je eerste startersbaan wordt vaak bepaald door de studie die je hebt gedaan en de complexiteit van de werkzaamheden. Ben je WO-afgestudeerd en wil je werken in de horeca? Dan is je startsalaris aanzienlijk lager dan wanneer je start als bijvoorbeeld intercedent.

Als intercedent heb je een startsalaris van €2500,-. Dat is excl. 8,5% vakantiegeld en 3,847% extra maandloon om vrij te besteden aan vrije tijd, opleiding of een fiets.

Top