recruiter

marketing & communicatie vacatures. 

marketing en communicatie.


Bij de grootste HR dienstverlener hoort natuurlijk ook veel communicatie. Daarnaast in een steeds veranderende wereld is het belangrijk om je communicatie af te stemmen op de doelgroep. Marketing en communicatie is dan ook een grote afdeling binnen Randstad waar veel kennis en expertise samen komt en waar we op een agile manier samenwerken. 

Binnen de afdeling marketing en communicatie brengen we verschillende specialismen samen. Zo kennen we een grote diversiteit aan marketeers bijvoorbeeld: experience marketeers, content marketeers, online marketeers, CRM marketeers, performance marketeers en e-commerce specialisten om het merk en de performance van Randstad te positioneren.  

Verder hebben we verschillende analisten om alle marketing & communicatie activiteiten te meten op verschillende touchpoints, data inzichtelijk te maken en collega’s te ondersteunen in het maken van datagedreven keuzes. 

Een laatste tak binnen de afdeling marketing en communicatie is communicatie en reputatie. Met zo’n 4.500 collega’s vindt er ook een heleboel interne communicatie plaats en om al onze klanten en talenten op de juiste manier te helpen, werken er ook collega’s aan corporate communicatie, PR, social en webcare. Overkoepelend werken er nog collega’s aan design, huisstijl en sponsoring & events. 

werken bij randstad vacatures

vacatures in je mailbox.

Schrijf je in bij onze talent pool en wordt op de hoogte gehouden van vacatures en informatie