recruiter.

wat doet een recruiter?

Alles over een baan als recruiter vind je hier. Werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden,
​​​​​​​competenties, salaris, werkomgeving en persoonlijke verhalen.

alle handige informatie op een rijtje voor jou.

recruiter
ontwikkelmogelijkheden recruiter

recruiters vertellen over hun baan.

Ik geef mijn baan een 9 
Marlon das Dores (32)
"Na ruim 10 jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben, en het afronden van mijn opleiding communicatie, leek het mij een logische stap om aan de slag te gaan als recruiter. Wat het werk als recruiter voor mij zo tof maakt, is het feit dat ik geheel vrij ben om mijn werk zelf in te richten. Ik ben niet gebonden aan een vaste werkplek en heb de optimale werk-privé balans gevonden. Dat is voor mij als vader heel waardevol. Verder heb ik top collega’s en een manager die mij inspireren om het beste uit mezelf te halen!"
recruiter Marlon
Ik geef mijn baan een 8
Jing de Visser (23)
"Als recruiter krijg ik met veel verschillende bedrijven te maken, wat het werk voor mij erg leuk maakt. In mijn functie krijg ik veel vrijheid om mijn eigen dag in te delen. Er zit niet iemand mij continue te controleren, waardoor ik veel verantwoordelijkheid voel. Heel fijn vind ik dat. Ik telefoneer veel en soms is het werk wat hetzelfde, maar doordat ik op verschillende werkplekken kan werken blijft het erg gevarieerd. En ik zit in een super gezellig team met fijne collega's. Dat maakt het werk nóg veel leuker!"

arbeidsvoorwaarden.


bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €2800,-
een flexibel budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) per maand. Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen, te besteden aan extra vakantiedagen, sport of fiets
✓ een interessante bonusstructuur
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling en pensioenregeling
ruim opleidingsaanbod, want als jij groeit, groeit Randstad ook
 de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 alles rondom laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s en managers die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events 


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze medewerkers. Bekijk snel hoe.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?