young randstad groep

welkom bij YOUNG.

Hét interne bedrijfsnetwerk van Randstad Groep Nederland.

welkom.


Bij hét interne bedrijfsnetwerk voor collega's van Randstad Groep Nederland die samen willen werken aan de toekomst. Inmiddels staat de teller op 412 leden en groeien we nog iedere dag.

wat is YOUNG?

YOUNG is de jongerenvereniging binnen Randstad Groep Nederland met als doel jouw interne netwerk - op informele wijze - te vergroten en collega's aan elkaar te verbinden. De ideale manier om meer collega's te leren kennen vanuit verschillende merken en afdelingen, kennis te delen en jouw netwerk binnen onze organisatie te vergroten. Jouw behoefte, als lid, staat daarbij centraal. 

dat klinkt leukt, maar hoe gaat dat in z'n werk?
Op verschillende momenten en locaties organiseren we, binnen en buiten Randstad Groep Nederland, diverse activiteiten. Actuele onderwerpen komen op informele wijze inhoudelijk aan bod. Daarnaast geven wij onze leden een stem en is het mogelijk om als lid van YOUNG jouw eigen events te organiseren of deel te nemen in het landelijke bestuur.

word lid!

Als lid word je op de hoogte gebracht en kun je deelnemen aan activiteiten die YOUNG organiseert. Kom jij bij ons werken en wil je ook lid worden van YOUNG? Meld je dan aan via Iservice.

YOUNG in beeld. 

Normaliter organiseert YOUNG jaarlijks zo'n 20 landelijke evenementen voor collega's van Randstad Groep Nederland. Bekijk in onderstaande video hoe dat er precies uitziet! Uiteraard worden nu alternatieve evenementen digitaal georganiseerd. 
young


versterk jouw netwerk. 


Wij komen bij elkaar met als doel het interne netwerk van Randstad Groep Nederland te versterken. Als Youngster bij YOUNG maak je op een versnelde en informele manier kennis met jouw collega’s uit het hele land.

events
Voor het COVID-19 tijdperk, organiseerde YOUNG ruim 20 events per jaar met een uiteenlopend karakter. Daar zaten een aantal sportieve evenementen bij, maar ook kennisevents met young verenigingen van andere grote bedrijven. Daarnaast mogen events als een gala, een skireis en een stedentrip natuurlijk niet ontbreken op onze jaaragenda. Een ding is zeker: ieder evenement draagt bij aan het vergroten van jouw interne en/of externe netwerk. Zo organiseren wij collegetours, tennistoernooien, directielunches, zeilweekenden, hockeytoernooien, CEO golfdagen, beachfestivallen, pubquizes en HR-kennissessies. Aanmelden voor één van de events kan hier!

missie en visie
YOUNG heeft als doel om het interne netwerk van Randstad Groep Nederland te versterken, wat op positieve wijze bijdraagt aan:
  • de interne betrokkenheid en het interne netwerk
  • de interne samenwerking (cross selling)
  • het werkplezier én de ontwikkeling van medewerkers
  • de bindingsduur van medewerkers
  • de trots op het merk Randstad Groep Nederland
  • de aantrekkingskracht tot Randstad Groep Nederland van (potentiële) medewerkers

Daarnaast willen we ook aan de rest van de wereld laten zien wie we zijn en wat we kunnen, waardoor actief de samenwerking wordt opgezocht met young verenigingen van andere bedrijven. Zo zijn we aangesloten bij het Intercompany Association (ICA), gaan we mee met de Intercompany Skireis, en organiseren we externe Jobswobs met onder andere PostNL, Schiphol en Philips.

ICA-activiteiten
ICA is al bijna 30 jaar lang dé overkoepelende vereniging voor bedrijfsjongerenverenigingen van 50 top werkgevers in Nederland. ICA organiseert events die jij als Youngster gratis kan bezoeken. Deze evenementen lopen uiteen van kennissessies over actualiteiten en persoonlijke ontwikkeling tot gezellige borrels met concullega's en/of collega's op verschillende locaties in het land.

Een groot deel van de ICA-activiteiten wordt georganiseerd door de Activiteiten Commissie van ICA. Daarnaast organiseren de aangesloten jongerenverenigingen samen activiteiten of stellen hun eigen activiteiten open aan het ICA-netwerk. Meld je nu aan op deze website en meld je aan voor de activiteiten van ICA of de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun evenementen.
YOUNG evenementen

collega's Nicoline, Minke en Riccardo over YOUNG.

"Binnen Randstad Groep Nederland vinden we samenwerken erg belangrijk. Om goed samen te werken is het van belang dat je niet alleen deelt met je collega's uit jouw team, maar ook open staat voor het ontmoeten van andere collega's die misschien wel weer een ander perspectief hebben. Je doet het namelijk niet alleen en door te verbinden help je elkaar vooruit. Lid worden van YOUNG is dan ook een makkelijke manier om informeel je netwerk te vergroten. En daarnaast hebben we gewoon veel plezier samen. Ik raad het iedereen aan."
"YOUNG zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier collega's van Tempo Team, maar ook van Randstad of Yacht leer kennen. Ik ben direct toen ik in dienst kwam lid geworden van YOUNG, waardoor ik op een gemakkelijke manier informeel mijn netwerk kon vergroten. En als je wil, kan je zelf of samen met collega's, evenementen organiseren voor in jouw regio of voor alle leden. Zeker een 10+ voor werkplezier!"
"De informele en gezellige sfeer bij YOUNG events trekt mij. Door deze laagdrempelige events heb ik veel nieuwe collega’s leren kennen die ik anders nooit had ontmoet."

kom met ons in contact. 


YOUNG bestaat uit een landelijk bestuur die zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken, ledenwerving én de organisatie van landelijke evenementen. Voor elk evenement wordt een commissie aangesteld die in samenspraak met het bestuur een specifieke activiteit organiseert. Naast het landelijke bestuur en de commissies hebben we ook 3 regionale besturen in de regio's Noord, Midden-, en Zuid-Nederland. De reden achter de oprichting van deze regionale besturen is dat YOUNG ook lokaal zoveel mogelijk collega’s wil verbinden. Het bestuur bestaat op dit moment uit:
jordi schuls
jordi schuls
voorzitter
06-52649299
e-mail
willem van verschuer
willem van verschuer
vice-voorzitter
06-29605797

e-mail
jules baartmans
eline stroek
penningmeester
06-13203836​​​​​​
e-mail

jules baartmans
kaylee klomp
regiobesturen
06-57609566
e-mail


jules baartmans
pomme van maren
ledenwerving
06-83024213
e-mailadriaan hammega
adriaan hammega
events
06-20730473

e-mail
jules baartmans
emilie de haes
events
06-30504564
e-mail

robin randstad
robin van Polen
events
06-30505937
e-mail
jules baartmans
julie heijnen
communicatie
06-11735277
e-mail
joppe randstad
joppe hattink
externe relaties
06-50123646
e-mail