onze cultuur.

onze cultuur.

human forward.

​​​​​​​Werken bij Randstad betekent werken in een grote organisatie met meer dan 4.500 collega's. En toch sta jij centraal. Tech en touch combineren, elke keer weer. Bij Randstad hebben we een unieke cultuur, een blauw hart noemen we dat. Samen willen we groeien, ondernemen en van elkaar leren. Met een energieke drive, met transparantie en met focus op vooruitgang. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Vakspecialisten die weten wat ze doen en toch elke keer weer een beetje beter. Starters die misschien nog niet weten wat ze willen leren of waar ze goed in zijn. Ook dat is mogelijk binnen Randstad: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Oftewel je beste zelf zijn en worden. Human forward. ​​​​​​​

missie en visie.


​​​​​​​Randstad streeft ernaar om in 2030 wereldwijd voor 500 miljoen mensen van betekenis te zijn op het gebied van werk. Hierbij staat goed geregeld werk, voor iedereen, centraal. 

De wereld van werk is volop in beweging. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Niet iedereen wil een vaste baan voor het leven. Bovendien heeft de overheid een steeds kleinere rol bij het bepalen van de persoonlijke werksituatie. 
Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toe. Dit geldt voor lager en hoger opgeleiden, tijdelijke en vaste banen, grote en kleine bedrijven. De markt voor hr-dienstverlening blijft op langere termijn sterk groeien.

wellbeing.

Bij Randstad Groep Nederland is wellbeing een belangrijk thema. Dit betekent fysiek, mentaal en sociaal welzijn van onze medewerkers. Daarom investeren we volop in de wellbeing van onze eigen medewerkers. Dit doen we door middel van het Rechare Yourself programma. Bekijk de video voor een indruk van de Recharge Yourself Week. 
bekijk video

onze beliefs.


Randstad Groep Nederland wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft Randstad Groep Nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

  • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
  • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld.
  • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
  • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
  • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand.
  • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.


Als jij groeit, groeit Randstad Groep Nederland ook! We werken met Great Conversations: goede gesprekken waarbij zakelijke groei én persoonlijke ontwikkeling samen centraal staan. Lees er hier meer over.